Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа внос от ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от GT
    Швейцарските автомобили са най-запазени и поддържани!
    Moже и така да е - ама предпочитам да я взема от магазина - като теб -най-запазена е така
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Бе всичко е късмет и това е моята е от италия също не беше пушено в нея даже и запалка нямаше, и изключая на дребни одрасквания и кучешки косми из цялата кола{още не мога да ги изчистя} друго нямаше.
      A инак съм на мнение че за втора ръка май е най добре от Швейцария предната ми кола беше от там.
      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

@Wasp,

Карай си колата докато грохне нещо и тогава ходи да ремонтираш поне диагнозата ще е точна . То на всяка кола винаги има какво да се сменя. Тя по-нова няма да стане. Музиката пускаш и си свиркаш. Че там хлопало и скърцало.
        Ти по можеш да си навредиш с ремонти по колата отколкото тя на теб при каране
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

моята е от италия
          нямах никакви проблеми отвен вариатора

а ако ще и от космоса да си я внесеш
          знаеш че кола и жена с късмет се взимат

пурво взимаш и след това разбираш какво си взел
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от GT
            Швейцарските автомобили са най-запазени и поддържани!
            Амен

Само дето са и най скъпи, та пак стигаме, до това, че цената определя качеството

Comment

и моя паметник преди мноооооо луни е дошъл у милата татковина от страната на кравата и шоколада и беше перфектната 75-ца

Comment

И моята от Италия дойде и нямам никакви забележки по колата. Три години вече я карам и освен консумативи нищо друго не се е обадило, а извинявам се, наскоро й смених шарнирите. Но това си е заради нашите хубави пътища. Това е.
                алфа ромео 155 1,7 ТС 8в

Comment

Аз какво да кажа. Моята я взехме лично от Германия. Ама собственика е бил парлапанин, защото подозирам, че ми я е дал с крива глава. 2 пъти на към 2000 км ми духа гарнитура и тея дни шлайф на главата. Накладки дискове ремъци и ролки бяха в трагично състояние, нямаше грам фреон. Направо трагедия уж германците били педанти.
                  Alfa 146 1.6 ТS 16 V

Comment

Va4o, tвойта сребриста ли е? онзи ден видях една такава паркирана в Сл. Бряг.... с бургаска регистрация...
                    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първата ми кола беше от Италия и беше супер запазена. Сега тая която карам пак е Италия, обаче още (вече 3 години) не се измирисва от пушенето вътре Обаче за ръжда въпрос не може и да става - няма никъде и дори като я чукнах зимата та досега си стоеше ламаринката и грам не ръждясва. Иначе съм сменяла това-онова по окачване и др., ама в България кажете ми кола дето окачването й ще издържи ве4но......или поне доста.... мисля че няма такава, та дори и чисто нова. Карах една А-класа на Мерцедес, на 30 хиляди и така тропаше, че просто се ужасих (а беше тестов автомобил!)
                      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Моята е внос от Франция. Досега не съм чувал някой друг да кара италиянка, внесена от Франция. Добре поддържана си е, ама е рано да говоря за друго все още, че да не викам дявола
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Колеги,

ние имаме 2 156ци една от Италия и една от Германия. Италианската е перфектна, германската все неща е за смяна като поддръжка!

Comment

Първоначално публикувано от todorer
                            Колеги,

ние имаме 2 156ци една от Италия и една от Германия. Италианската е перфектна, германската все неща е за смяна като поддръжка!
                            Зависи коя при какви майстори е поддържана. Например на фактурите на моята навсякъде пише че сервиза е Алфа, а даже има две фактури на които пише че сервиза е "Алфа - Ферари " И гледам че консумативите са сменяни с точно предписаните от производителя в книжката - спирачна течност,масло на скоростите,двигателно масло
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Pent моята е зелен металик, можеш да я видиш в Сл. Бряг на паркинга до дискотека Ориндж.
                              Alfa 146 1.6 ТS 16 V

Comment

и моята е зелен метал ... и е Германка ...
                                ръжда отдолу нямам ... ма тя не е и карана за да има
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X